top of page

Diensten

Tuinen

Start van het project
Of het nu nieuwbouw, renovatie of onderhoud is, de werkzaamheden worden pas gestart na goed overleg. Planning en uitvoering worden vastgelegd in een vastgesteld tijdsbestek. Duidelijkheid voor ons en voor u.

Alstublieft, uw nieuwe tuin
Aan het eind van het project wordt ervoor gezorgd dat uw nieuwe tuin compleet, keurig, schoon en conform afspraak wordt opgeleverd. Uw nieuwe tuin is helemaal klaar om ervan te genieten.

Onderhoud

Nazorg:

Om u kostbaar bezit in goede staat te houden is het raadzaam om goed periodiek onderhoud te plegen. Tuin Plus Hoveniers kan dit voor u uit handen nemen. Wellicht heeft u te weinig kennis of gewoon minder tijd. We stellen met u een onderhoudsagenda samen wat specifiek op uw tuin gericht is. Zo blijft uw prachtige tuin een waardevol bezit.

Tuinkamers

Een Tuinkamer om in te leven…
Graag wilt u zolang mogelijk buiten zitten om optimaal te kunnen genieten. Zeker in de vroege lente en in het late najaar wanneer de tuin vaak op zijn mooist is. Bij Tuin Plus Hoveniers bieden we een passende oplossing. Een overkapping voor u terras waar dan ook in de tuin, waaraan we vooral zorg en aandacht schenken aan uitstraling en comfort. Dit noemen we ‘Tuinkamers’

Overdekt buiten genieten
Elke Tuinkamer is exclusief en door unieke 3D ontwerpen samengesteld, vooraf afgestemd op uw wensen. Tuin Plus Hoveniers heeft met partners eigen expertise waar het gaat om bouw en constructies. Zo creëren we het optimale ‘buiten leven’ gevoel. Heerlijke lange zomeravonden genieten en wanneer de temperatuur daalt heerlijk beschut en verwarmd loungen, beschermd tegen regen en wind.

Bouw Tuinkamers
Vanuit de eigen ontwerpstudio komen unieke en exclusieve ontwerpen welke op constructief gebied moeten voldoen. Factoren zoal o.a. sneeuw- en windbelasting worden hierin meegenomen. Daarna bouwt Tuin Plus Hoveniers met partners uw nieuwe tuinkamer. ‘Een tuinkamer om in te leven’ het hele jaar door, dat is het motto

Logo zonder sinds 2001 tuin ingo.jpg

3D ontwerp

NIEUW NIEUW: VANAF 2019 TUIN INGO, 3D ONTWERPSTUDIO

 

Ontwerpstudio
Tuin Ingo beschikt over een ruime eigen ontwerpstudio met de nieuwste 3D technieken. De ontwerpen worden in een prettige ambiance gepresenteerd op groot scherm. Op deze manier ervaart u direct uw nieuwe tuin.

3D ontwerp
Een goed tuinontwerp is de fundering voor een mooi uitgebalanceerd geheel, optimaal afgestemd op uw wensen. Belangrijk is dat de stijl en karakter van het huis en interieur worden meegenomen in de ontwerpfase. Ook is de tuin is een belangrijk aspect ten aanzien van uw woongenot. Door een grote diversiteit aan materialen is het mogelijk om het optimale ‘buitenleven’ gevoel te realiseren. Om op efficiënte wijze tot het gewenste resultaat te komen hanteert Tuin Ingo een bewezen aanpak, de zogeheten ontwerpblokken.

Oriëntatie
Het gehele project begint bij u zelf. Het enthousiasme voor verandering van uw tuin is het belangrijkste ingrediënt. Op uitnodiging komt de architect de huidige situatie bekijken en nemen we uw wensen door. Ook worden zaken zoals perceel ligging, erfafscheidingen, directe belendingen, grondgesteldheid en huidige technische voorzieningen in kaart gebracht. Tot slot wordt de tuin gefotografeerd en opgemeten.

Ontwerpblok 1: Conceptfase
Na goed overleg starten we met een concept-fase. In deze fase starten we met een eerste indeling van de ruimte. Uw wensenpakket en onze creativiteit worden hier samengesmolten. De eerste belevingen worden nu goed zichtbaar. U wordt uitgenodigd in de ontwerpstudio om deze conceptfase uitgebreid te bezichtigen. Een 3D presentatie waar we de belangrijke zichtlijnen laten zien. Vanuit bv uw luie stoel of de keukentafel en vanuit een vogelvlucht perspectief.

Ontwerpblok 2: Definitief
Na de conceptfase doen we u een voorstel om het huidige plan door te zetten naar een definitieve fase. Uitwerkingen van materialenplan, verlichtingsplan, irrigatieplan en uiteraard een beplantingsplan komen aan de orde.

Ontwerpblok 3: Virtueel
Tot slot word van uw uniek ontwerp een virtuele film gemaakt, zo word de nieuwe tuin een echte beleving!!

Offerte
Om een uiteindelijke opdracht te kunnen realiseren word tijdens het ontwerptraject u een offerte aangeboden. U mag denken aan een ‘a tot z’ offerte. Een compleet en overzichtelijk prijsoverzicht.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken ga dan naar onze contact pagina. Of wilt u naar onze ontwerp studio klik dan op de link van Tuin Ingo.

Logo zonder sinds 2001 tuin plus.jpg
Logo zonder sinds 2001 tuin ingo.jpg
bottom of page